PC til kontor

Alle arbejdspladser har forskellige behov, når det gælder it-udstyr.

Hos TypoTotal kan du selv konfigurere både bærbare computere (og tablets), stationære computere og servere, så de matcher jeres virksomheds behov.

Vi forhandler Abook gennem et konfiguratorsystem, hvor du selv kan tilpasse de enkelte produkter. Der kan være lidt forskellige muligheder afhængigt af, hvilken model, du ønsker at tilpasse, men følg de forskellige trin for den valgte computer i konfiguratoren – og spørg gerne os, hvis du er i tvivl.

ABook konfigurator

Se vores udvalg af bærbare ABooks og konfigurér din pc, så den passer til dit behov.

ADesk konfigurator

Se vores udvalg af stationære ADesks og konfigurér din pc, så den passer til dit behov.

ADesk Server konfigurator

Se vores udvalg af ADesk servere og tilpas den, så det passer dit behov.

Så konfigurerer du din pc

Vælg processor

På enkelte bærbare computere og alle stationære modeller er det muligt at opgradere processoren. En hurtigere processor får din computer til at arbejde hurtigere, fordi det er processoren, som udfører alle de beregninger, der foregår i computeren. Måske er dit behov helt almindeligt og du kan nøjes med en standard processor. Kører du tunge programmer, kan du med fordel vælge at opgradere processoren i vores PC-konfigurator.

Vælg harddisk

Du kan selv vælge, om din nye computer skal have en almindelig HHD-harddisk eller opgraderes til en hurtigere SSD. Du kan også selv vælge hvor meget plads, der skal være på harddisken. Opbevarer du tingene lokalt eller i skyen? Opbevarer du store mængder billeder og video? Det har betydning for, hvor meget plads, du skal have.

Vælg RAM

Der er mulighed for at opgradere til flere RAM. RAM står for Random Access Memory, som er computerens arbejdshukommelse. Det svarer lidt til korttidshukommelsen hos mennesker - altså de oplysninger, som er umiddelbart tilgængelige, uden vi skal lede på harddisken, som svarer til langtidshukommelsen. Tunge programmer til for eksempel foto- og videobehandling kræver væsentligt flere RAM end skriveprogrammer og mailprogrammer.

Printerløsninger og andet tilbehør

Tilkøb docking-station, tasker, mus, tastatur og software, herunder Windows licens og Microsoft Office-pakke. Så ankommer det sammen med din nye computer og du kan sætte dig foran skærmen og arbejde effektivt fra den dag, du modtager din computer.

Vi har også et bredt udvalg af printere: Lige fra almindelige bordprintere til professionelle printløsninger for virksomheder med større og mere specifikke behov. Ring til os, eller kig ind i butikken og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer på plads med en ny printerløsning.     

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Hos TypoTotal rådgiver vi dig gerne, når du skal købe computer til kontorbrug. Ring, skriv eller besøg os i butikken i Nykøbing Mors, fortæl os om dit behov og så hjælper vi dig med at konfigurere den rette PC-løsning.

Fragt

Fri fragt over 499 kr. ekskl. moms.