Om Typototal

Vi vil være det lokale erhvervslivs foretrukne kontorforsyning i Thy-, Mors-, og Salling-området.

Derfor kan du handle alt til kontor og erhverv lokalt i vores butik i Nykøbing Mors. Her står vores dygtige butikspersonale altid klar med varm kaffe, god service og professionel vejledning. Du kan også få dit eget login til TypoTotals kunde-webshop, hvor du nemt og hurtigt kan bestille fra dit faste sortiment af varer.

Når du handler hos os, gør vi en dyd ud af at give dig og din virksomhed en lokal, personlig og enkel indkøbsoplevelse.

Lokalt

Et solidt, tillidsfuldt og langvarigt samarbejde. Det er vores stærkeste kort som lokal kontorforsyning. Derfor gør vi en dyd ud af at lære dig og din virksomhed godt at kende, så vi kan være jeres leverandør på den lange bane.

Personligt

TypoTotal er ikke bare en butik med kontor- og erhvervsartikler. Vi er også et helt hold af flinke medarbejdere. Og det skal du kunne mærke. Derfor kan du altid få personlig og professionel hjælp – uanset om du besøger os i butikken eller fanger os over telefonen.

Enkelt

Vi ville elske, hvis vores kunder hyggehandlede hos os. Men sådan er det ikke – for det er der ganske enkelt ikke tid til. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at gøre det nemt og hurtigt for dig at handle alt til kontoret ét sted.

Typototal

EN DEL AF NOGET STØRRE

Siden 2019 har vi været en del af Typo-familien; En gruppe af virksomheder forankret i og omkring trykkeriet TypoGraphic, der er totalleverandør af grafiske løsninger for en lang række virksomheder lokalt og nationalt.

Vi arbejder med et fælles mål om at være den absolut bedste samarbejdspartner for virksomheder i vores lokalområde. Det tætte tilhørsforhold i Typo-familien giver os mange fordele. Fx trækker vi på hinandens viden og ressourcer, hvorved vi kan levere et bedre og bredere løsningstilbud til vores kunder.

TypoTotal er det tidligere Bills Kontorservice, som TypoGraphic opkøbte i 2019. TypoGraphic og TypoTotal ledes i dag af ejer og direktør Rene Thomsen og projektchef og partner Magda Salinska.

Fragt

Fri fragt over 499 kr. ekskl. moms.