Kontormøbler og indretning

Kontormøbler og indretning

Vi kalder det kontormøbler, men i virkeligheden er det meget mere end kontorstole og arbejdslamper. Hos TypoTotal finder du alverdens produkter til indretning af kontormiljøer og arbejdspladser.

Kontorstole og skriveborde

Intet kontor uden kontorstole og skrivebord. Det er de vigtigste kontormøbler, da mange hver dag tilbringer mange timer ved skrivebordet. Vi forhandler både kontorstole og hæve-sænke-borde, der kan sammensættes til arbejdspladser, som let kan justeres til brugeren.

Kontorreoler og kontorskabe

De fleste kontorer har brug for opbevaringsplads, både i reoler og skabe. Vi forhandler flere forskellige opbevaringssystemer, der kan hjælpe jer med at holde styr på jeres ting – både i det åbne kontormiljø, hvor der typisk ønskes kontorskabe, og i depotrummet, hvor åbne reoler giver et godt overblik.

Kontorbelysning – i alle afskygninger

Arbejdslamper, der giver et godt lys, er vigtige for arbejdsmiljøet. Vi forhandler et stort udvalg af gode, justérbare lamper, der kan kaste lys over skrivebordet.

Vi har et stort udvalg af LED-pærer og lysrør til alle typer fatning. Køb det samlet hos os og få det leveret sammen med alle jeres øvrige varer, så I altid kan skifte en pære, der er sprunget.

Kontorindretning

En stor del af de produkter, vi indrettet kontoret med er ikke som sådan kontormøbler, men helt sikkert kontorindretning, der adskiller sig fra det behov, vi har i hjemmet. Det er for eksempel brochureholdere, skilte, og andre detaljer.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE KONTORMØBLER OG INDRETNING TIL JERES VIRKSOMHED?

Vi ved, det kan være svært at gennemskue, hvilke kontormøbler og hvilke indretningsløsninger til kontor, der giver mening for lige netop jeres virksomhed. Kontakt os eller kig ind i butikken og fortæl os om jeres behov – så hjælper vi gerne med at finde løsningen.

Fragt

Fri fragt over 499 kr. ekskl. moms.