Emballage til et væld af brancher

Hos TypoTotal har vi helt sikkert den type emballage, du har brug for. Med et stort udvalg af emballage, finder du både kasser, æsker, poser, bøtter og andre beholdere. Vi har et stort udvalg af emballage til både vareforsendelse og til opbevaring af fødevarer.

Emballage til forsendelse

Sender I mange pakker, har I brug for meget emballage – og sikkert også flere forskellige slags. Med den rette indpakning når pakkerne mere sikkert frem. Uanset, hvad I har brug for at sende, kan vi hjælpe. Vi har papkasser i mange størrelser, konvolutter med bobleplast (bobleposer) og meget andet – og det meste i flere størrelser, så emballagen passer bedst muligt til jeres forsendelser. Du finder naturligvis også pakkefolie og pakketape i vores sortiment.

Emballage til fødevarer

Du kan finde emballage i mange materialer til al slags mad. Find blandt andet takeaway-bokse, pizzabakker, skumbakker, bagerposer, engangskrus og engangskopper i forskellige kvaliteter. Vi har også plastbeholdere i alverdens faconer, foliebakker, gastrobakker og termokasser af de typer, som anvendes i mange professionelle køkkener. Maden må I selv stå for, men emballagen har vi helt sikkert.

Miljøvenlig, bionedbrydelig emballage

Med et stort forbrug af emballage verden over, oplever vi, at flere ønsker at træffe mere grønne valg. Vi har et udvalg af produkter inden for emballage, der bærer mærket ”FORRNYBARE RESSOURCER”. Disse varer er lavet af naturmaterialer eller rester fra landbrugsproduktionen, og kan bionedbrydes under rette forhold. Det er typisk varer, der er lavet af træ, bagasse, palmeblade og lignende.

FÅ TRYK PÅ KASSER OG EMBALLAGE

Ønsker du at udsmykke emballage eller andre reklameartikler med logo, slogans eller andre budskaber? Via vores venner hos TypoGraphic tilbyder vi nogle af landets stærkeste ydelser inden for tryksager.

Besøg TypoGraphics hjemmeside eller ta' fat i os hos TypoTotal for at høre nærmere.

Fragt

Fri fragt over 499 kr. ekskl. moms.