Kontorartikler i alle afskygninger

Hos TypoTotal har vi et stort udvalg af klassiske kontorartikler. Vi har alle de produkter, du helt sikkert kender – og så har vi en masse, du sikkert ikke har set før, men som løser nogle af hverdagens udfordringer bedre end de gode gamle.

Skriveredskaber – fra billige kuglepenne til lækre markere

For mange er skriveredskaber indbegrebet af kontorartikler. Hos TypoTotal finder du alt hvad hjertet måtte begære i kategorien skriveredskaber. Vi forhandler de mærker, du kender, som Pilot, Staedtler og Penol.

Papirvarer – alle størrelser, former og farver

Papir er uden tvivl én af de kontorartikler, der forbruges mest af. Hver dag skal der printes, skrives op og skrives ned. Med vores udvalg finder du det, du har brug for, uanset om det er printerpapir i forskellige kvaliteter, notesbøger, post-its eller konvolutter.

Arkivering og opbevaring – styr på dokumenterne

Intet kontor uden ringbind, brevbakker, plastomslag og den slags. Du finder disse typiske kontorprodukter i mange varianter hos os, så du kan vælge de klassiske farver eller nogle, der afspejler jeres brand. Alle produkter, som vi har udvalgt til vores sortiment, er af høj kvalitet.

Hulmaskiner, hæftemaskiner og andre små værktøjer – gør hverdagen lidt lettere

Hulmaskiner og hæftemaskiner skal være i en kvalitet, der gør, at de bare virker – og virker hver dag, selvom de bliver brugt meget på kontoret. Derfor finder du maskiner fra blandt andre Leitz og Rapid. Du finder også lommeregnere og labelprintere i alle afskygninger. Vi har med andre ord alt i kontorartikler, også når det gælder de små kontormaskiner.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL AT FINDE DE RETTE KONTORARTIKLER?

Hos TypoTotal er vi eksperter i vores produkter. Fortæl os, hvad dit behov er, og så hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige løsning.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du gerne vil vælge mere bæredygtige kontorartikler, da vi har et sortiment af certificerede, bæredygtige varer.

Fragt

Fri fragt over 499 kr. ekskl. moms.